Buna Ziua
Am depus spre avizare la o institutie publica documentele necesare obtinerii avizelor de constructie.Un functionar public a facut copii dupa respectivele documente(contractul de vanzare cumparare si Cui-ul societatii ) pe care le-a depus ca proba intrun dosar de partaj.Avea voie sa foloseasca aceste documente fara acordul societatii comerciale respective in interes personal?este o fapta de natura penala?
Multumesc anticipat:
D.Popescu
Vreau sa multumesc tuturor celor care au raspuns intrebarilor mele!
O singura lamurire pt. cei care nu au citit cu atentie cele spuse de mine:
-functionarul public este fosta sotie a tatalui meu acum in proces de partaj bunuri
-nici tatal meu nici ea nu sunt actionari si nici salariati in societate
-sunt doar revoltat de ce se intampla in institutiile publice cu documentele firmelor,care au apelat la respectivele institutii cu incredere si exista posibilitatea ca diversi angajati ai institutiei sa le foloseasca in interes propriu sau mai grav sa furnizeze acele informatii altora!!!!
Multumesc Tuturor
D.P
PS: cred ca m-am lamurit:" Nu m-am nascut in locul potrivit"-am fost educat gresit !
Inselaciune?
adela1978
Cunoasteti cazurile de inselaciune prin asa zise contracte de publicitate prin intermediul iunei firme elvetiene de publicitate? vin niste reprezentanti foarte ... (vezi toată discuția)