avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... investire cu formula executorie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

investire cu formula executorie

In baza unei hotarari irevocabile am obtinut investire cu titlu executoriu. In acelasi timp aceasta hotarare irevocabila a fost atacata cu contestatie in anulare-recurs. La primul termen al contestatiei s-a stabilit amanare pana pe data de 31.05.
Intrebare:
- in baza investirii cu titlu executoriu a hotararii irevocabile, pot apela la un executor judecatoresc pentru a pune in aplicare sentinta, chiar inainte de data de 31.05.?
Cel mai recent răspuns: RADU SAVALACHE , Avocat 23:50, 20 Aprilie 2010
In acest caz, mergeti la un executor judecatoresc si aplicati hotararea.
multumim mult !
la executarea judecatoreasca se poate face contestatie la executare....insa numai in limitele prevazute de C.proc.civila. care nu suspeda executarea iar cererea va putea fi judecata prin depunerea unei cautiuni....402-403

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita mytly_mytly mytly_mytly daca este o hotarire definitiva si irevocabila executorul judecatoresc poate sa faca executarea silita daca pe rol este ``contestatie in anulare recurs```si ... (vezi toată discuția)
Hotarire definitiva si irevocabila baltag baltag buna seara am o hotarire definitiva si irevocabila intrun proces cu recuperarea drepturi banesti am pus executor judecatoresc si firma respectiva vazind ca are ... (vezi toată discuția)
Învestirea cu formulà executorie a hotararii judecatoresti ContSters158160 ContSters158160 Si in cazul unei hotarari judecatoresti in cadrul unui conflict de munca este necesar acest proces de investire cu formula executorie a hotararii ... (vezi toată discuția)