avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CONTABILITATE LA O MICROINTREPRINDERE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CONTABILITATE LA O MICROINTREPRINDERE

Puteti sa ma lamuriti
1. daca la microintreprindere cu un singur angajat, contabilitatea trebuie tinuta obligatoriu de un contabil (angajat sau cu contract de prestari servicii)? sau as putea tine evidenta actelor pe un program de contabilitate care imi scoate toate actele necesare pe baza fact si chitantelor pe care le am(care sunt putine)???
2. este obligatoriu ca la sf anului sa fac o expertiza contabila?

astept cu interes sfaturile voastre, va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: lu_mar , utilizator 10:25, 20 Martie 2007
expertiza contabila nu este obligatorie la micro, dar ganditi-va cat v-ar costa daca nu angajati contabil care va poate da si unele sfaturi de natura fiscala, e la curent cu modificarile legislative care va scutesc de unele "neplaceri" la controale... si nu doar atat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ghid infiintare asociatii, fundatii, federatii Gabriela Mihai Gabriela Mihai Am gasit pe internet un astfel ghid realizat de Asociatia Altermedia. Cred ca este foarte folositor. Pentru cine este interesat dau ... (vezi toată discuția)
Am nevoie obligatoriu de contabil pt firma? nikylovesme nikylovesme Buna Ziua, Am o firma nou infiinta pentru un magazin online. Acum firma este neplatitoare de TVA si vreau sa incep activiatea asa pana o sa se miste treaba. ... (vezi toată discuția)
E nevoie de angajarea unui contabil? emilia73 emilia73 Societate comerciala fara activitate, fara angajati.Doar cu actele de consituire pana acum.Trebuie sa depuna acum, in aprilie declaratia 100 si declaratia ... (vezi toată discuția)