avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... EXPERT PROBLEMA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

EXPERT PROBLEMA

Buna seara,problema pe care o am este cu un expert topo .Am avut un proces de granituire cu un vecin pe care l-am pierdut din cauza INCORECTITUDINII ( domnului )expert .X-( la fond . Eu cu acest ( domn) trebuie sa ma lamuresc pe cai LEGALE ,dar nu stiu de unde si cum sa incep.Va rog sa-mi spuneti ce am de facut. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: silvia p , utilizator 22:37, 26 Aprilie 2010
La politie. Dar oriunde o faceti ( parchet sau politie) va pleca unde trebuie.
Dna. av. Adutescu, multumesc foarte mult pentru raspuns :vishenka:
Va recomand sa o depuneti la parchet pentru ca acolo ii da numar unic de inregistrare dupa care parchetul o trimite la politie. Daca o depuneti la politie timpul de solutionare a cererii va creste intrucat cei de la politie au obligatia de a o inainta la parchet sa-i dea numar unic dupa care o trimit politiei spre cercetare sub coordonarea unui procuror care supravegheaza cauza.
Multumesc frumos pentru indrumare si raspuns.Deci eu acum locuind in jud.Ilfov Gruiu, :help: trebuie sa depun reclamatia la parchetul ( Buftea )banuiesc. CORECT ??
Da, la Buftea trebuie sa o depuneti.

Alte discuții în legătură

Parte in expertiza rodica321 rodica321 Daca x si y sunt cele doua parti implicate intr-o expertiza judiciara, care este dezavantajul partii x daca partea y plateste jumatate din taxa expertizei? (vezi toată discuția)
Granituirea lucian100 lucian100 buna sunt in proces cu vecini mei de granituire expertul care a fost desemnat de judecatorie a fost la masurat si pe mine nu ma citat sa fiu la fata locului ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica mikaella_radu mikaella_radu Buna ziua, Ne aflăm într-un proces de granituire, si conform expertizei efectuată de tribunal( efectuata de un singur expert, asa a dispus tribunalul), ... (vezi toată discuția)