Buna Ziua,
va rog sa ma ajutati cu un sfat. Pentru asiguratii care lucreaza in conditii speciale conf. legii 19/2000art. 20 lit.b, cu un stagiu mini de cotizare de 15 ani, care este VARSTA STANDARD DE PENSIONARE conform legii 49/2010 art. IV alin. 1? Cand poate angajatorul sa ii oblige sa isi depuna dosarul de pensionare, sau sa le depuna dosarul de pensionare? Multumesc anticipat pentru raspuns. Lucrez in domeniu si mi se pare neclara legea 49 in cazul conditiilor speciale.
Aceleasi probleme le-am discutat si tocat marunt la dep RU unde sunt angajata si nu am ajuns la nici o concluzie. Problema mare este ca raspunderea pica pe umerii celor din dep RU care nu au nici o modalitate de a iesi din acest cerc vicios. Angajatorul imi cere sa constat incetarea CIM-ului, dar daca vor fi probleme ulterioare cu procese, tot eu trebuie sa raspund! Care e solutia domnilor legiuito
Stiti ce pacat mai are legea 49? Nu are prevazuta nicio sanctiune pentru angajatorul care nu respecta prevederile nou introduse in Codul muncii (privind incetarea de drept a contractului, in 5 zile de la...).
Oricum, cea mai proasta modificare legislativa din ultiam vreme.
Legea 49 din 2010
mmarianne
Buna ziua,
In MOF 195/29 martie 2010 a aparut Legea 49, care modifica, atat Legea Pensiilor, cat si Codul Muncii. Astfel, CIM inceteaza la data indeplinirii ... (vezi toată discuția)