avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... unde se depun actele pentru infiintare asociatie de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

unde se depun actele pentru infiintare asociatie de prop

Buna ziua,

As dori sa stiu unde se depun actele pentru a se face schimbarea de la Asociatie de locatari la asociatie de prop.

Administratorul spune ca le-a depus la judecatorie dar i-a respins dosarul pentru ca nu era complet. Acum ca a adunat toate actele vrea sa le depuna la judecatorie.

Ceea ce vreau sa stiu este daca actele de infiintare se depun la judecatorie sau la administratia financiara? care ulterior trimite dosarul la judecatorie pt infiintare

Stiu ca trebuie sa avem Incheiere judecatoreasca de infiintare..dar nu stiu unde le depun prima data...la administratie sau la judecatorie sa obtin incheierea??

Mentionez ca sediul asociatiei este in sectorul 3

la judecatorie trebuie sa platim o taxa de timbru pentru infiintare?

Multumesc pentru orice informatie
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 11:14, 28 Aprilie 2010
Pai daca tot s-a scris atat despre acest subiect, haideti sa discutam si despre acest lucru.
Daca sunteti as. locatari, nu se pune problema ca hotararea de transformare a luat-o doar cativa locatari noi veniti in asociatie, ci ati hotarat-o intr-o AG a as. locatari care a avut ca ordine de zi principala transformarea - asa cum sunt facute precizarile pe prima pagina a forumului.
Mai cred ca v-ati ales si un presedinte al as. prop. nou infiintate - care poate fi presedintele as. locatari actuale sau pur si simplu alta persoana. Ei bine, imputernicirea o intocmeste si o semneaza noul presedinte al as. prop., ales de dvs. in AG de constituire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobandire personalitate juridica asociatie de proprietari crysenc21 crysenc21 In conditiile in care am toate actele redactate - pv de constituire, hotarare de constituire, statut, acord de asociere, tabel, ...etc, unde se depun mai intai ... (vezi toată discuția)
Acordare personalitate juridica asociatie de proprietari dragulescuflorin dragulescuflorin Buna ziua! In anul 1999 Asociatia de locatari a blocului in care locuiesc s-a constituit in Asociatie de Proprietari, conform Legii 114/1996 daca nu ma insel. ... (vezi toată discuția)
Refacere documente constituire asociatie de proprietari cami64 cami64 Buna ziua, Am o intrebare: ce demersuri trebuie facute, si unde anume, pentru refacerea documentelor de constituire ale asociatiei de prorietari, in ... (vezi toată discuția)