avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Part time
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Part time

Daca ma angajez part-time (2 ore) beneficiez de acelasi drepturi ca un angajat full-time? Adica asigurare medicala, pensie, etc? Stiu ca pentru a beneficia de acei bani ( 8 milioane parca) dupa nastere trebuie sa fi contribuit la CAS minim 12 luni. Se aplica si la angajatii part-time?
Cel mai recent răspuns: tana , utilizator 22:23, 3 Martie 2007
Daca te intereseaza pentru concediu ce crestere copil (cu cele 8 milioane) ... cel mai sigur e sa te interesezi la directia muncii din orasul(judetul) tau. Ei se ocupa acum de acordarea acestei sume si nu CAS-ul.
trebuie sa realizezi venituri supuse impozitarii 12 luni. Daca inchei contract de munca part-time e ok.....dar ar fi bine sa cotizezi pe min/economie ;)
nu apare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare jumatate de norma iustina8900 iustina8900 am o nedumerire si nu stiu cum se procedeaza avantaje dezavantaje doresc sa angajez pe cineva cu jumatate de norma ce dezavantaje are de exemplu daca ... (vezi toată discuția)
Contract determinat 6 ore pe zi ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna ziua, am si eu o nelamurire ,daca m-am angajat la 6 ore am aceleasi drepturi ca cel angajat cu 8 ore sau se considera munca part-time la 6 ore? 4 ore ... (vezi toată discuția)
Munca part-time ContSters362639 ContSters362639 daca sunt angajat part-time,beneficiez de C.A.S. -asigurari sanatate,somaj,prenatal.....la fel ca full time? (vezi toată discuția)