avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce trebuie sa fac?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce trebuie sa fac?

Fostul sot nu-mi plateste pensie alimentara cum s-a stabilit la divort.
Cel mai recent răspuns: ContSters141938 , utilizator 20:36, 24 Aprilie 2010
la ce valoare s-a stabilit pensia? La venitul minim pe economie din Romania?
da va trebuie procuri.
va trebui sa dati 2 procuri distincte, veti avea 2 dosare pe rol.
cu privire la partaj competenta apartine instantei de la locul situarii bunului imobil.
Pentru ca tot timpu lucrat fara contract de munca cand la un servici cand la altul am cerut nu sti minimu 1400 pentru amandoi copii.
Daca nu aveti posibilitatea sa faceti dovada veniturilor paratului, instanta va va acorda pana la 1/3 din venitul minim pe economie (din 720 lei) pentru ambii copii.
(aprox. 240 lei)
Ultima modificare: Joi, 22 Aprilie 2010
aurelianx, utilizator
deci este o pensie stabilita la venitul minim pe economia nationala a romaniei , din pacate cu plangerea sincer nu cred ca veti rezolva ceva .
cu partajul , asa cum s-a scris mai sus este nevoie de o procura speciala daca considerati ca veti putea ajunge la o intelegere cu fostul sot. ,in situatie contrara o imputernicire avocatiala trimisa prin fax si semnata precum si un contract de asistenta juridica transmis prin aceiasi modalitate este suficient

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara tutu12 tutu12 O cunostiinta a incheiat un proces de divort dupa aproximativ un an de zile ,supa toate caile de atac . Zilele astea trebuie sa se faca definitiva dat fiind ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare o mama adevarata o mama adevarata Am divortat definitiv si irevocabil din aprilie 2010. Fostul sot nu a platit pensia alimentara niciodata de cand am introdus actiunea de divort..adica din ... (vezi toată discuția)
Proces pensie alimentara danaru danaru Va rog sa-mi spuneti, ptr recuperarea pensiei alimentare, e imperios necesar un avocat? sau e suficient sa depun eu singura acea cerere catre ... (vezi toată discuția)