avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces verbal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces verbal

salut. M-a oprit un agent de circulatie pe data de 24 feb pe la ora 21. Era singur cu masina de politie si eu eram cu prietena mea. I-am dat actele la control si toate cele si a inceput sa faca misto: mai tunde-te k in buletin si permis esti altfel. fie am inghitit-o pe asta. Cik nu aveam centrura de siguranta dar cand am oprit a vazut clar cum mi-o dau jos. si atunci cand am trecut pe langa el geamurile erau inghetzate complet. De abia vedeam eu din masina. In fine a inceput sa scrie acolo, k el are dreptate si i-am zis k nu semnez si atunci a inceput sa tipe la mine si sa faca ca toate alea. Mi-a pus fiola, eram in regula. S-a uitat vreo 5 min pe la masina si pana la urma a gasit un bec ars pe stop frana partea dreapta. Atunci a inceput sa zica k imi ia certificatul si k jaful asta nu o sa mai treaca RAR-ul.... k nu trebuia sa ma pun in gura cu el, k are el grija de mine si tot felul de chestii. Pana l urma a scris pe proces k nu aveam actele la mine(cik sa nu-mi ia certificatu), ca nu aveam centura si k nu mergea becul acela. In total 312 lei, adik 8 puncte de amenda si mi-a mai dat 2 pct penalizare.(s-a chinuit vreo 2 min sa imparta la 2 ca sa scrie acolo 156 lei in 48 de ore :D) Acum mi-a zis sa semnez si am semnat....aici poate am gresit.... nush... nu vroiam sa ma mai complic cu el.... Amenda oricum o sa o platesc eu dar faza e k nush dak el a avut dreptate si a avut drepturi sa faca tot ce a facut si sa se comporte in acest fel. Pls ajutati-ma.... M-a enervat urat tare.... pot sa fac ceva impotriva lui?
Astept raspunsuri. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters30587 , utilizator 02:32, 4 Martie 2007
In atentia userului otzzy2003:

Ca sa fii la curent cu noutatile din codul rutier cauta OUG nr. 195 / 2002 privind circulatia pe drumurile publice , aprobata prin L nr. 49 / 2006, republicata, actualizata prin OUG nr. 63 din 6 sept. 2006 ( vezi de la art. 98 pana la art. 109 - referitor la puncte).
De asemenea, ai nevoie si de Regulamentul de aplicare al OUG nr. 195 / 2002 aprobat prin HG nr. 1391 publicat in M.O. nr. 876 din 26 oct. 2006.

OUG = ordonanta de urgenta a Guvernului ;
L = lege
M. O. = Monitorul Oficial
Bafta si spor la citit ...k ai ceva :D:)
Ultima modificare: Joi, 1 Martie 2007
Morrigan, utilizator



Ca sa fii la curent cu noutatile din codul rutier cauta OUG nr. 195 / 2002 privind circulatia pe drumurile publice , aprobata prin L nr. 49 / 2006, republicata, actualizata prin OUG nr. 63 din 6 sept. 2006.
De asemenea, ai nevoie si de Regulamentul de aplicare al OUG nr. 195 / 2002 aprobat prin HG nr. 1391 publicat in M.O. nr. 876 din 26 oct. 2006.

OUG = ordonanta de urgenta a Guvernului ;
L = lege
M. O. = Monitorul Oficial
Bafta si spor la citit ...k ai ceva :D:)

Sper ca nu mi-ai raspuns mie, pt. ca nu are legatura:">
In atentia lui Romy : este adevarat ca nu am spus cui anume ii era adresat mesajul, insa avand in vedere autorul subiectului " Proces verbal " , era logic ca, in primul rand , acestuia sa ii fie adresat si, in subsidiar , celor care doresc sa mai afle o informatie. Apreciez sesizarea ta ca fiind o cale diplomatica de a-mi ura " welcome " pe forum si " la multi ani " de 1 martie. :):P
Eu nu pot decat sa-ti urez o primavar si o viata frumoasa ca tine
Nu te cunosc dar in opinia mea toate femeile sunt frumoase
.....aoleo.....toate sunt fumoase???? si ce ziceai ca mai faci tu, romy??, bine, sanatos...mental.....ceva tratamente....pe la socola....glumesc, e 1 martie, iesiti puradei la soare sa va mangaie razele, fiti fericiti!, e primavara!...

Alte discuții în legătură

Amenintat pe nedrept kakadu kakadu buna ziua ..am lucrat la o firma fara carte de munca.1 an de zile.si colega care avea carte de munca l-a furat pe patron de vreo 300 mil....am inregistrato pe ... (vezi toată discuția)
Amendat pe nedrept mihai-dan mihai-dan buna ziua tuturor ....am ajuns aici ca toti ceilalti care au avut o problema cu legile din romania si cei care ar trebuii sa le aplice....in cazul meu MILITIA ... (vezi toată discuția)
Cotestatie proces verbal goodboy goodboy buna ziua.in urma cu 2 zile ma intorceam cu socrul meu de la timisoara spre onesti,in brasov mai exact pe la lunca calneacului in timp ce mergeam in coloana ... (vezi toată discuția)