avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces verbal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces verbal

salut. M-a oprit un agent de circulatie pe data de 24 feb pe la ora 21. Era singur cu masina de politie si eu eram cu prietena mea. I-am dat actele la control si toate cele si a inceput sa faca misto: mai tunde-te k in buletin si permis esti altfel. fie am inghitit-o pe asta. Cik nu aveam centrura de siguranta dar cand am oprit a vazut clar cum mi-o dau jos. si atunci cand am trecut pe langa el geamurile erau inghetzate complet. De abia vedeam eu din masina. In fine a inceput sa scrie acolo, k el are dreptate si i-am zis k nu semnez si atunci a inceput sa tipe la mine si sa faca ca toate alea. Mi-a pus fiola, eram in regula. S-a uitat vreo 5 min pe la masina si pana la urma a gasit un bec ars pe stop frana partea dreapta. Atunci a inceput sa zica k imi ia certificatul si k jaful asta nu o sa mai treaca RAR-ul.... k nu trebuia sa ma pun in gura cu el, k are el grija de mine si tot felul de chestii. Pana l urma a scris pe proces k nu aveam actele la mine(cik sa nu-mi ia certificatu), ca nu aveam centura si k nu mergea becul acela. In total 312 lei, adik 8 puncte de amenda si mi-a mai dat 2 pct penalizare.(s-a chinuit vreo 2 min sa imparta la 2 ca sa scrie acolo 156 lei in 48 de ore :D) Acum mi-a zis sa semnez si am semnat....aici poate am gresit.... nush... nu vroiam sa ma mai complic cu el.... Amenda oricum o sa o platesc eu dar faza e k nush dak el a avut dreptate si a avut drepturi sa faca tot ce a facut si sa se comporte in acest fel. Pls ajutati-ma.... M-a enervat urat tare.... pot sa fac ceva impotriva lui?
Astept raspunsuri. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters30587 , utilizator 02:32, 4 Martie 2007
OTZZY pe viitor cand intalnesti un nene politzai, sa fii mai dragutz, sa ai o atitudine pasnica. asta le place lor, sa colaborezi cu ei. eu am de 7 ani permis si de 5 ori au vrut sa-mi ia permisul caci am trecut pe rosu(ma grabeam, noaptea) si prin atitudinea mea, i-am facut sa nu-l ridice. asa ca vezi tu, daca te iei la cearta cu politzaii, numai tu vei avea de suferit. eu stiam ca daca refuzai sa-l semnezi, nu mai puteai sa-l contesti, acum lucrurile s-au schimbat. cumpara-ti regulamentul ;)
Ce dragut e Romy. Zice ca "toate femeile sunt frumoase". Asa e mai Romy....se zice ca nu exista femeie urata, ci doar barbati care...n-au baut destul.
Sa nu generalizam cu bautura...:"> Unii isi mai dau seama si treji de frumuseti:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintat pe nedrept kakadu kakadu buna ziua ..am lucrat la o firma fara carte de munca.1 an de zile.si colega care avea carte de munca l-a furat pe patron de vreo 300 mil....am inregistrato pe ... (vezi toată discuția)
Amendat pe nedrept mihai-dan mihai-dan buna ziua tuturor ....am ajuns aici ca toti ceilalti care au avut o problema cu legile din romania si cei care ar trebuii sa le aplice....in cazul meu MILITIA ... (vezi toată discuția)
Cotestatie proces verbal goodboy goodboy buna ziua.in urma cu 2 zile ma intorceam cu socrul meu de la timisoara spre onesti,in brasov mai exact pe la lunca calneacului in timp ce mergeam in coloana ... (vezi toată discuția)