avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis auto

buna ziua.
in data de 03.12.2009 am fost oprit de politie si am fost depistat cu o alcoolemie de 0.44 mg/l in aerul expirat si 0.95 mgl in sange.Pe data de 23.04.2010 am primit solutionarea cazului si am primit doar o amenda administrativa.Vrea sa stiu daca pot deja sa imi ridic permisul de la politie sau trebuie sa platesc mai intai amenda si cheltuielile judiciare.Si permisul pot sa il iau doar cu dovada sau cum se procedeaza?

Multumesc .O zi buna
Cel mai recent răspuns: mariusmoisuc , utilizator 10:35, 27 Aprilie 2010
perioada de suspendare a inceput din ziua cand mi s-a luat permisul adica 03.12.2009.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere sub influenta alcoolului kokolyko kokolyko Buna seara, In data de 01.01.2011, la ora 5.00 am fost depistat de un echipaj al politiei rutiere, iar la testare a reiesit o valoare de 0.44 mg alcol pur ... (vezi toată discuția)
Puncte auto catalinamirela catalinamirela Buna ziua! In urma cu 17 zile mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru depasire pe linie continua. Am depus contestetie deoarece singura iesire din ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma va rog bodys24 bodys24 Am primit de la procuror o comunicare prin care scrie neinceperea urmaririi penale si amenda administrativa 1000 lei si cheltuieli judiciare 30 ... (vezi toată discuția)