avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Efectuarea orelor suplimentare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Efectuarea orelor suplimentare

Buna ziua!
imi puteti spune, ve rog, daca in cazul unui program de lucru normal de 8 ore pe zi (efectiv lucrate), se efectueza inca 2 ore si jumatate suplimentar, trebuie considerate de fapt, trei ore suplimentare?
Cel mai recent răspuns: bvr , utilizator 12:46, 26 Aprilie 2010
Asa intentionam, dar ei sustin ca trebuie platiti 3 ore, sustinand cu nu au pauza, desi au pauza de 30 min, pe care si-o iau si alte pauze de cate 5 minute pentru tigara. Cu toate astea sustin ca scrie in codul muncii... nu stiu ce..si ma gandeam ca poate chiar mi-a scapat mie ceva.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pauza de masa si timpul de lucru ContSters75393 ContSters75393 La un program de lucru de la ora 07 00--17 00 cu pauza de masa de 1 ora cate ore suplimentare ii revine unui angajat la zi? 1 sau 2 ore suplimentare ? (vezi toată discuția)
Program inegal ValentinC79 ValentinC79 Lucrez intr-o companie care are program continuu, in 3 schimburi 7 zile pe saptamana. In CM este specificat program inegal de lucru, conform graficului afisat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! lucrez pe un program de lucru fix, trecut în cim ... gabrielle_24 gabrielle_24 Bună ziua! Lucrez pe un program de lucru fix, trecut în CIM de la 8.30 la 16.30. Angajatorul ne-a pus de câțiva ani de zile sa venim mai devreme cu 30 ... (vezi toată discuția)