avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie fara preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie fara preaviz

Buna ziua, am si eu o problema nu mi-am primit salariul de 3 luni si vreau sa imi bag demisia dar juristul firmei nu ne lasa doar cu preaviz de 15 zile are vreun drept avand in vedere ca nu plateste restantele salariale. Si ce pot sa fac sa imi primesc restantele. Astept un raspuns si daca se poate un articol din codul muncii unde specifica clar . Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:43, 26 Aprilie 2010
Subscriu la ceea ce a scris freelis, pentru a recupera cat mai rapid salariile datorate de angajator promovati si actiunea si sesizati si ITM-ul.
inca ceva daca ii anunt ca nu ma mai prezint la locul de munca pana nu imi dau din restanta este o soulutie si daca nici asa nu merge imi dau demisia si merg la itm?
Madalin196 a scris:

inca ceva daca ii anunt ca nu ma mai prezint la locul de munca pana nu imi dau din restanta este o soulutie si daca nici asa nu merge imi dau demisia si merg la itm?

Nu este o solutie neprezentarea la serviciu pentru a va recupera salariile restante ... in acest caz, angajatorul poate demara procedura cercetarii disciplinare pentru absente nemotivate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fara preaviz gabigurzu gabigurzu intentionez sa demisionez fara preaviz deoarece angajatorul nu respecta cim printre altele si plata salariilor . cum imi pot recupera drepturile salariale ... (vezi toată discuția)
Demisie Madalin196 Madalin196 Daca imi bag demisia (din motiv ca nu am primit salariul pe ultimele 3 luni)angajatorul are obligatia sa imi faca lichidarea pe loc?astept raspu8ns shi daca se ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac?vreu sa demisionez.situatie speciala. Mirela. Mirela. Buna ziua! Sunt in situatia in care nu mi-am primit salariul de 1 luna si... Satula de acest job in care nu stii cand ajungi acasa, salariul nu vine ... (vezi toată discuția)