Buna seara. Acum cateva luni am fost obligata din varii motive sa vand fiicei mele 3 proprietati, avand in acelasi timp inca doi copii majori. In momentul de fata fiica mea doreste sa faca cu fratii ei un inscris sub semnatura privata prin care sa-i puna si pe ei in posesia a doua dintre proprietati .Un inscris de imprumut sub semnatura privata intre ei cu martori este valabil ? Stiu ca ptr a intra in posesia proprietatilor, ei trebuie sa deschida actiune in instanta. Cum trebuie facut actul si ce trebuie sa contina ca sa fie perfect ? Acum niciunul dintre ei nu este casatorit si nu au copii.Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat ,multumesc anticipat.
Nu numai ca nu e o economie, dar nici nu face doi bani actul ala daca nu e cu cap... si coada!
Ce imprumut? Ce inseamna CA A FOST OBLIGATA sa vanda si de ce FIICEI?
Poate revine doamna cu ceva detalii, ca din cele prezentate nu intelegem situatia. Care e scopul actelor incheiate si a celor ce se vor sa se incheie... ce se urmareste, de ce nu se merge la notar (din cauza de bani, din alte cauze?)...
Conventie
Ramona24
Se poate incheia o conventie intre doi frati primul are un credit ipotecar de achitat al doilea se ofera ca lunar sa i vireze o suma de bani intr-un ... (vezi toată discuția)