sunt un viitor "client" al testului poligraf si sincer sa fiu la cat de tare psihic ma cred incep sa ma cam inmoi :) incep sa`mi pun semne de intrebare cu privire la acuratetea "aparatului" la seriozitatea politistilor si multe altele printre care si emotiile. partea vatamata de ce nu este supus testului ? daca am declarat ca sunt de acord cu testul, pot sa refuz acum ? mi`ar fi mai bine daca as angaja un avocat ? ( lucrez la o firma particulara unde sunt in permanenta in contact cu clientii - de cele mai multe ori vanzatorii - de 4 ani n`am primit nicio plangere (si sunt sute de firme), insa cum niciodata nu e prea tarziu, s-a intamplat acum 3-4 luni ....asa ca ..:) la ce nervi mi-a facut vanzatorul respectiv nici nu mai stiu ce sa fac...stau si ma intreb daca nu cumva a fost premeditata actiunea lui? )
:D v'am zis ca ma cam plictisesc ... m'am obisnuit sa fiu preocupat cu rezolvarea "problemelor" :) sincer, chiar ma cam plictisesc :( aseara ma apucasem sa caut codul civil/penal sa citesc si eu insa n`am gasit nimic pe net :D ...pentru cultura mea generala B-) wow .. ce rating am :)))))))))))))) da` ce`ai lume cu eu !? incomodez !? :O :D
pai .. diverse :) .. de exemplu cum mi s`a intamplat acum cu asta cu portofelul lui ... poate ca daca stiam cate ceva abordam altfel problema si discutam altfel cu militianu` .. nu`mi mai faceam atatia nervi..aiurea .. stiam ca au facut la "intimidare" ce`au facut dupa testul de minciunele ... pe scurt, e mai bine sa stii la ce sa te astepti si cum o sa trebuiasca sa actionezi decat sa orbecai ca orbu` .. acum .. mi s`a pus pata si pe sefa`mea :D ... pe langa codul civil/penal am mai cautat si codul muncii ... nu cred ca m`ar fi ajutat f mult insa e mai bine sa ai habar despre ca atunci cand ti se arunca in fata niste legi si alte alea sa nu dai din cap ca prostu si sa afirmi ca asa este cand de fapt nu stii despre ce e vb...nu mi s`a intamplat pana acum insa am fost martor :) insa... patronul tot patron ramane... tu ce zici!? te plicti` si tu dupa cate vad !? treaba n`ai !? de gatit, de facut cumparaturi ...chestii...diverse ;) :P