avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... help - test poligraf-
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

help - test poligraf-

sunt un viitor "client" al testului poligraf si sincer sa fiu la cat de tare psihic ma cred incep sa ma cam inmoi :) incep sa`mi pun semne de intrebare cu privire la acuratetea "aparatului" la seriozitatea politistilor si multe altele printre care si emotiile. partea vatamata de ce nu este supus testului ? daca am declarat ca sunt de acord cu testul, pot sa refuz acum ? mi`ar fi mai bine daca as angaja un avocat ? ( lucrez la o firma particulara unde sunt in permanenta in contact cu clientii - de cele mai multe ori vanzatorii - de 4 ani n`am primit nicio plangere (si sunt sute de firme), insa cum niciodata nu e prea tarziu, s-a intamplat acum 3-4 luni ....asa ca ..:) la ce nervi mi-a facut vanzatorul respectiv nici nu mai stiu ce sa fac...stau si ma intreb daca nu cumva a fost premeditata actiunea lui? )
Ultima modificare: Luni, 5 Martie 2007
access, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 17:04, 28 Aprilie 2007

inculpat sau cum se zice,

te mai intreb o data: in ce calitate ai fost citat la politie?????
mersi pt rabdare, insa inteleg mai greu :) oficial n`am primit nicio hartie, n`am primit citatie..daca la asta te referi.. doar am fost sunat de nenea sa ma duc sa vb cu el.. acolo mi`a zis ca am fost acuzat de ala ca i`am furat portofelul.. am dat declaratie in care am relatat cele intamplate si atat.. la ceva timp, 1-2-3 luni , nu mai stiu exact cat, am primit iar tel de la nenea in care ma chema sa vb.. am fost si.. vroia sa ma`ntrebe cand pot sa ma duc la test.. atunci am aflat ca nu sunt singurul suspect.. mai era si colegul aluia.. la 2 sapt dupa discutia asta a urmat testul.. ce s`a intamplat dupa test ... v`am zis aici ... btw, esti sigura ? stii tu de ce :)
Eu am facut penal la inceput: a fost prima mea pasiune dintre toate drepturile... :P

Dar... aplicarea legii m-a dezamagit... Nimic nu pare a fi ce ai invatat tu ca ar fi...

Asa ca vreau sa intreb (avand in vedere lipsa mea de exercitiu si experienta in domeniu): Ce e testul poligraf, Gavrile? Pe bune, sa nu crezi ca fac vreun misto, as vrea sa stiu ce e in viziunea ta. Testul poligraf constituie proba in masura in care se coroboreaza cu alte probe. Asa am invatat in teorie. Nu e proba de sine statatoare, nu poate demonstra singura ceva... Corect. Nu inseamna ca nu e proba deloc.

Mai mult, trafic de droguri... CAB... probe: presupuneri. Instanta dispune efectuarea unui test poligraf. Avocatii (cunoscuti pe drept penal) se opun. Instanta motiveaza: pentru formarea convingerii judecatoresti... :O#-o

Tribunal Bucuresti: din acte reiese ca "martorul" X nu era in locul sav infract, ci in arestul unei sectii de pol. Instanta dispune, din oficiu, efectuarea testului poligraf pentru a vedea daca martorul X presupus a fi in arest era acolo unde sustine el... si proba din partea sectiei de pol... Iese mincinos.
Instanta hot ca martorul era cu infractorul si deci depozitia sa e relevanta; ea a continut doar: nu stiu, eram la politie de cateva zile. Asta se intampla la rejudecarea cazului dupa casare. ;)

De-asta m-am lasat de penal... Da' imi place sa discut spete, ramane o pasiune... De-aia m-ar ajuta daca m-ar lumina cineva cu: ce este testul poligraf daca nu cercetare tehnico-stiintifica?

Astept pareri. Mersi mult.
pana la urma ... sa fie o metoda de intimidare !?
ceva ce mi`a "marturisit" psihologul inainte de testare ... "esti sigur ca vrei sa faci testul ? daca nu vrei nu`l faci...! [...] multi au acceptat sa`l faca si dupa testare au marturisit ca sunt vinovati...[...] "
in situatia mea, cum am zis si cateva pagini in urma, inainte de testare si`n timpul testarii psihologul a fost un om de nota 20...insa..dupa testare, s`a schimbat brusc .. a inceput sa ma faca sa marturisesc ceva ce nu facusem... pt detalii vezi relatarea din urma cu cateva pagini :D ... o parere..
cu siguranta, de intimidare!!!
...si am vazut si mai tari de atit!!!

Alte discuții în legătură

Test poligraf - proba sau nu in instanta? xuser xuser Rezultatele de la testul poligraf sunt sau nu considerate proba in instanta pana la urma? Unii zic \"nu sunt considerate\", atunci dupa ce unii suspecti gen ... (vezi toată discuția)
Situatie test poligraf andrewculda andrewculda Buna ziua! Ma numesc Andrei Culda, sunt inscris nou pe acest forum tocmai pentru a afla raspuns la cateva intrebari. In urma cu ceva timp un coleg de-al ... (vezi toată discuția)
Controverse privind proba cu testul poligraf cezarad cezarad Doresc sa va intreb care este temeiul juridic pe care il poate invoca un avocat in cursul judecatii unui apel cu privire la administrarea probei cu TESTUL ... (vezi toată discuția)