Buna ziua... as avea o intrebare... Sunt in concediu medical iar firma este in insolventa (sc leonardo srl) au dreptul sa ma dea afara inainte ca eu sa ma intorc din concediu medical?.. relatez ca inca nu am primit nici un preaviz
nu stiu unde as putea sa ma interesez mai amanuntit. astazi mi se termina concediu medical si voiam sa stiu dak mai are rost sa mil prelungesc sau o fac degeaba. pana maine dimineata ar trebui sa stiu exact ce sa fac si sunteti ultimele persoane de la care as putea afla ce am de facut.
Daca societatea este supusa legii 85/2006 beneficiati doar de preavizul de 15 zile.
Din concediu medical nu va pot da afara sau ma rog pot emite decizia de concediere dar va produce efecte doar dupa ce vi se termina concediul medical, adica de atunci incep sa curga cele 15 zile.
Este sigur in procedura insolventei care e guvernata de legea 85/2006.
Mai poti accesa si www.bpi.ro si cauti dupa nume si gasesti in mod cert acelasi lucru doar ca accesul este limitat nu poti citi acea notificare din linkul postat anterior.
Daca s-a ridicat dreptul de administrare prin sentinta de deschidere a procedurii atunci decizia de desfacere a CIM va fi emisa de adm/lich judiciar