avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reintoarcerea din CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reintoarcerea din CIC

Buna Ziua, am si eu o intrebare.Momentan sunt in CIC pana la 07.10.2010 dar am vrut sa ma reintorc la servici mai repede.Dupa multe cercetari mail-uri trimise la sefi am primit raspuns ca postul meu a fost restructurat in iunie anul trecut .Vreau sa stiu daca este ok sa faca asa ceva.Daca sunt insarcinata sunt nevoiti sa ma primeasca inapoi?
Cel mai recent răspuns: adriana_gianina , utilizator 18:19, 28 Aprilie 2010
Este posibil. Din CIC puteti intra direct in concediu medical pana intrati in prenatal. Varianta intoarcerii la serviciu nu este deloc una buna deoarece dupa incetarea preavizului veti intra in somaj, cred ca este mai bine sa ramaneti in CIC decat sa intrati in somaj.
Da, e clar ca nu ma voi reintoarce la servici mai devreme de 07.10.2010, dupa aceea intentionez sa imi iau concediu medical si doamne ajuta.
Mai am niste intrebari.
1.In momentul in care se termina CIC eu trebuie sa fac cerere de reincepere activitate, firma poate sa nu imi accepte cererea?
2.Pot sa ma instiinteze cat timp sunt in CIC ca postul meu a fost restructurat?
3.In mod normal stiu ca in cazul in care postul meu a fost restructurat ei trebuie sa imi propuna alt post , pot sa imi schimbe salariul actual?( am avut functie de conducere).
1. In timp ce sunteti in CCC pana la 2 ani aveti contractul individual de munca (CIM) suspendat si nu il puteti intrerupe cu concediu medical.
2. Cu ceva timp inainte de a implini copilul 2 ani faceti o cerere (catre angajator) de incetare a suspendarii CIM si reluarea activitatii in baza aceluiasi CIM, cu data de...(a doua zi dupa ce copilul implineste 2 ani).
3. Apoi puteti sa aveti cate certificate medicale va da medicul.
4. Angajatorul poate desfiinta oricand si orice post doreste el, numai ca nu va poate concedia in timp ce sunteti in CCC sau in concediu medical.
5. Daca a desfiintat postul ocupat de dvs. va poate propune un alt post (dar nu este obligatoriu - fiind concediere individuala) iar daca nu il acceptati veti fi concediata cu art.65 din Codul muncii.
6. Nu este obligatoriu sa va propuna un post si un salariu similare cu cele avute pentru ca s-ar putea sa nu aiba asa ceva, conform pregatirii dvs.
7. Daca va concediaza cu art.65 din Codul muncii veti putea beneficia de indemnizatie de somaj si, in somaj fiind, puteti intra oricand in concediu medical, apoi in concediu de maternitate si apoi in CCC. Toate acestea suspenda perioada de somaj care se reia, de unde a ramas, dupa incetarea acestora, pana la expirarea perioadei initiale de somaj.
Va multumesc pentru lamuriri, daca o sa mai am intrebari revin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Master - somaj - cic1 - concediu medical - cic2 P. Alina P. Alina Buna ziua! Am si eu o intrebare...ma aflu in cic pana pe 22 noiembrie, cand fetita implineste 2 ani. Am intrat in cic dupa terminarea masterului(iulie 2010), ... (vezi toată discuția)
Concediul de maternitate si concediul de crestere copil blonda27 blonda27 Pana la 24.07.2011 am fost in concediu crestere copil. La data de 11.08.2011 m-am angajat cu contract pe perioada nedeterminata modificat ulterior in contract ... (vezi toată discuția)
Vor sa plec dupa cic baxig baxig Buna seara, In data de 16 iulie baietelul meu a implinit 2 ani.Ar fi trebuit sa ma intorc la munca dar neavand cu cine sa-l las acasa, fiind prea mic pentru ... (vezi toată discuția)