avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... motiv de recurs?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

motiv de recurs?

Instanta de fond, desi este sesizata prin Intimpinare ca administratorul judiciar nu si-a indeplinit atributiile care-i reveneau cf. lg:85/06, nu ia nicio masura si se pronunta pe stabilirea raspunderii personale si inchiderea procedurii.
Faptul ca instanta de fond nu a cerut in mod explicit administratorului jud. sa-si indeplineasca atributiile legale, poate constitui motiv de recurs ?
Multumesc:">
Cel mai recent răspuns: ne_nicku , utilizator 23:32, 6 Martie 2007
Pune-o si tu avocateste: pe langa faptul ca ai facut o cerere asupra careia instanta era obligata sa se pronunte, conform rolului activ, tot instanta avea obligatia sa dezlege cauza cu privire la toate aspectele deduse judecatii, mai ales ca aceasta ar avea un efect hotarator asupra stabilirii cu exactitate a relei sau bunei administrari facuta de catre debitor, a existentei sau nu a intentiei acestuia de a duce la faliment societatea, bla bla bla:D
Eeeee? Am mai dres-o:)

Cu ce-o fii, nu mi place deloc, deloc....
da, las' ca vad eu, abia miine il fac si-l si depun -recursul-.
sunt ffff obosita. cit am stat pe net am si lucrat la ceva.
asa ca noapte buna! si multumesc pt. "discutii"!;)

da' ce-ti place, daca turta dulce nu?#-o

Inspiratie maxima maine!!!!
Nici eu nu-s prea fresh....

Baclavaua-mi place, cu lapte rece:D
a, era sa uit!
si fiindca e trecut de ora 22, pot:

Pune-o si tu avocateste

oricum as pune-o tre' sa-i placa si judecatorului... despre zic in recursul ala, nu?:">

baclava ?
da' nu-i prea dulce?
aaa, o "stingi" cu lapte!!!
da'... inca bei lapte nicule ?:D
Vreau sa-mi pastrez spiritu' tanar:D
Cica asa scapi si de riduri:D

Alte discuții în legătură

Stabilirea raspunderii personale : refuz prezumat ? Gabriela PĂDURARIU Gabriela PĂDURARIU Lichidatorul formuleaza cerere pt. stabilirea raspunderii personale in care sustine in fals (fapt usor de demonstat cu inscrisuri) ca nu a fost inregistrata ... (vezi toată discuția)
Sentinta tribunalului de nedeschidere a procedurii casata la ca marap marap Debitorul a primit la tribunal o solutie de nedeschidere a procedurii insolventei, in baza faptului ca din totalul creantei, partea certa lichida si exigibila, ... (vezi toată discuția)
Calitate procesuala activa in recurs MIXAM MIXAM O societate aflata acum in faliment, a solicitat prin administrator statutar si special sa se constate nulitatea absoluta a unor contracte de credit. In ... (vezi toată discuția)