Acum un an si jumatate am cumparat un mic apartament intr-o casa nationalizata si intr-o camera locuia un batran.
Batranul locuise acolo multi ani si cand casa a fost revendicata si castigata de proprietarii de drept acestia au dat bani familiei sa-l treaca in spatiu la ei si sa-l ia de acolo deci sa aibe grija de el.
Cand eu am cumparat casa de la proprietar am luat legatura cu familia si mi-au promis ca intr-o luna vin sa-l ia (dar nici dupa un an si jum.nu au facut-o).
Pana acum,pentru ca nu aveam nevoie de camera in care statea batranul,nu l-am dat afara,l-am ajutat cu haine si mancare
dar de doua luni,el este foarte bolnav si eu nu pot sa-l mai ajut,
plus ca nu mai pot sa platesc rata la banca ptr apartamentul cumparat deci trebuie sa-l inchiriez.
Pe batran l-am internat in spital si am anuntat familia sa se duca dupa el pentru ca
eu nu pot sa-l mai primesc la mine (si bunatatea are o limita).
Familia in bataie de joc m-a anuntat ca oricum o sa mi-l lase la usa si ca ei nu se duc sa-l ia din spital.
De la spital mi s-a spus ca o sa fie externat la adresa de domiciliu deci nu la mine.
Ce pot eu sa fac cu familia batranului? daca mi-a lasa iar la usa sa anunt politia?
Locuinta, posesie
anna_ema
buna ziua
v-as ruga sa ma sfatuiti intr-o problema cu care ma confrunt in momentul de fata:in 2005 am cumparat o locuinta de la o persoana,s-au intocmit ... (vezi toată discuția)
Conflict vecini
D_a_n_a
Buna ziua,locuiesc intr-o curte cu 26 de famili,una dintre ele locuieste vis-a-vis usa mea.problema mea este ca \"vecinul\"se imbata toata ziua,aduce diferiti ... (vezi toată discuția)