Buna ziua,
Am o fetita de 7 luni si jumatate pe care insa tatal ei nu a recunoscut-o. Am intentat cererea de trimitere in judecata pentru a recunoaste fetita. Momentan asteptam citatia. Dupa ce rezultatele testului vor iesi afirmative (nici exista alta posibilitate), voi cere pensia alimentara. Acum referitor la calcul...ce anume se va lua in calcul... tatal fetitei nu are carte de munca si nici nu isi declara veniturile, dar are contracte de prestare servicii si de 10.000 Euro/luna. Instanta va putea lua in considerare acest venit daca voi putea prezenta ca proba acest contract? nu stiu daca este contract notarial sau doar asa ceva act de mana.
daca puteti face dovada faptului ca are si venituri de alta natura decat cele salariale - contracte de prestari servicii, adeverinat de venit de la finante, dovada ca incaseaza aceste sume atunci instanta tine cont de acestea.
Am fost prezenta in sala de judecata la marirea pensie de intretinere, insa tatal parat a fost de acord cu marirea mentionand ca e asociat majoritar la mai multe societati si poate sa-si permita plata sumei solicitata de reclamanta. Deci el a recunoscut in fata instantei ca nu veniturile de natura salariala sunt de baza ci veniturile provenite din activitatile societatilor (divindente).