Doresc sa mentionez ,ca fiul meu a fost batut!
Eu ca mama din disperare am apelat la aceste discutii pe forum!
Atunci cand in miez de noapte esti sunat si cineva iti spune ca fiul tau este in spital batut de mai multi indivizi,atunci cand politia asista si spune:Ii cunoastem stati linistiti ca o sa-i prindem si pana nu am apelat la organele superioare ei nu au dat drumul la dosar,atunci cand vezi ca la judecatorie un singur judecator(ptr. ca altii nu sunt) trece prin dosare cu superficialitate(ptr. ca nu mai poate probabil sa faca fata),atunci cand stai ore in sir la tribunal si spune ,,se amana,,ptr.motive banale......puteam sa am 100 de avocati ptr.ca daca judecatorul vrea sa amane ,amana...atunci cand acesti indivizi stau la poker si vin lejer la procese razandu-ne in nas,iar fiul meu(care a terminat o facultate)se invoieste sa vina de la zeci de km.ptr.a-si sustine cauza ,cum Dumnezeu sa nu disperi?
In ce societate traim?Asta nu pot sa inteleg,normal trebuie sa existe si inculpati si parti vatamate -ptr.asta exista JUSTITIA!
Nu doresc bani,dar vreau sa le dea macar la amandoi,inchisoare cu executare nu cu suspendare ,poate asa o sa se linisteasca....si daune morale cer mai mult,cu toate ca nu au nimic pe numele lor ,in ideea ca o sa trebuiasca sa faca munca in folosul comunitatii!
Sa vada macar ce inseamna sa muncesti(chiar ptr.cateva zile).
In sfarsit imi cer scuze daca am transformat acest caz in altceva......poate sunt cazuri mult mai grave.....dar asta inteleg eu discutii pe forum,ca domnii avocati sa -si dea cumva cu parerea in privinta acestui caz ,ca eu sa desprind anumite
idei care sa ma ajute sa merg mai departe.
Cu stima! Violeta.
Va intelegem durerea si stiu si eu ca din cate dureri exista..durerea de ati vedea copilul ranit de altii e cea mai mare..si legat de justitie..asta e un termen care nu ar trebui sa existe in dictionarul roman pentru ca nu are nici o legatura cu definitia "dreptate"..cu toate ca dreptatea e subiectiva si noi cei implicati emotional in procese o vedem doar din punctul nostru de vedere sunt si idei, pareri unanime privind lipsa de dreptate in anumite probleme unde justitia nu intelege ca trebuie sa se faca o diferentiere..pedepsele pentru violente,uciderea din culpa..ar trebui mult mai aspru sanctionate!