avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Declaratie prestare de servicii intracomunitare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Declaratie prestare de servicii intracomunitare

Buna ziua,

va rog sa imi spuneti ce declartatii se depun pentru un PFA care este neplatitor de TVA, dar care presteaza servicii intracomunitare.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 19:08, 18 Mai 2010
Bună ziua,

ca să ințeleg mai bine:
1. mă înregistrez la anaf că prestez servicii intracomunitare
2. ei îmi dau un cod de tva
3. eu emit facturi, să zicem, lunar
4. tot lunar completez declarația 390 în care scriu ce sume și ce tva am facturat

ce nu știu e, sunt obligat să adaug tva la factura?
poate eu vreau să facturez fără tva, să fie mai ieftin pentru client..

Încă ceva, eu sunt neplătitor de TVA

Vă mulțumesc.
Ultima modificare: Marți, 18 Mai 2010
bdaniel7, utilizator
facturati fara tva, operatiunea fiind taxabila in tara clientului, nu in romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura servicii intracomunitare serena82 serena82 O PFA la norma de venit din RO, neplatitoare de TVA poate sa factureze catre o firma din UE servicii informatice? Daca da, ar trebui pentru asta sa se inscrie ... (vezi toată discuția)
Am obligatia de a ma inregistra ca platitor de tva ? ga-ga ga-ga buna ziua ! am obligatia pentru a putea emite factura de prestari servicii -construcii montaj in Ue -( beneficiarul este stabilit in Ue el va plati tva ... (vezi toată discuția)
Declaratia 390 petricia petricia Daca o societate din Romania, presteaza servicii de publicitate pentru un client din Austria, prestarea se declara in 390? Multumesc mult (vezi toată discuția)