avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Calitatea de jurist
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Calitatea de jurist

Buna.Am si eu o nelamurire daca ma poate ajta cineva.daca o persoana termina dreptul, automat este licentiat in drept si are statut de consilier juridic.La un an de la terminarea facultatii incepe sa lucreze intr-o companie ca asistent managerial si dupa 2 ani este incadrat consilier juridic.poate semna acte in nume propriu ca si jurist daca nu este inscris in uniunea juristilor?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Multumesc frumos pentru raspuns.
In martie 2010 si i-a facut act aditional de schimbare de functie, din asistent manager in consilier juridic, iar in ianuarie 2011 a fost informata despre cumulul de functii.Societatea spune ca nu isi permite o alta persoana pe functia de asistent manager,insa nu am inteles de ce nu sunt de acord cu inscrierea in CCJ (probabil ca asta ar insemna lipsa de la birou).
Mi-ar fi de mare ajutor cele 2 decizii de recurs despre care mentionezi.
Multumesc anticipat.
pe ce id sa iti trimit?
alina_geanina2011@yahoo.com
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic definitiv? luca_claudia72 luca_claudia72 poti sa-ti dai definitivatul ca si consilier juridic daca ai un contract de munca ca cj de 2 ani ? adevarul e ca nu m-am inscris in uccj...mi s-ar recunoaste ... (vezi toată discuția)
Inscriere pentru definitivat in ccj etta etta Vreau sa ma inscriu in UCCJ pentru a-mi da definitivatul. Are vreo importanta daca am domiciliu intr-un anumit oras si lucrez in alt oras? Precizez ca cele ... (vezi toată discuția)
Juristii sunt obligati sa se inscrie in colegiul consilierilor juridici? mmf mmf Buna ziua! Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu urmatoarea problema: urmeaza sa ma angajez ca jurist la o firma si nu stiu daca trebuie sa ... (vezi toată discuția)