avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Referitor drum
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Referitor drum

Ma invecinez cu un teren infundat al altui proprietar. Ma ameninta tot timpul ca prin proprietatea mea va face drum de acces cu forta. Este posibil sa obtina drum fara vointa mea.?
Exista posibilitatea sa aiba iesire la drum public prin proprietatea altui vecin care are acest teren in arenda insa proprietarul terenului infundat vrea neaparat sa-si faca drum prin proprietatea mea.
Cel mai recent răspuns: sarm07opr , utilizator 21:02, 1 Mai 2010
Problema este ca eu impreuna cu un frate avem numai 1000 m.p. teren si abia avem loc sa ne desfasuram.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drum de acces razvyqw0w razvyqw0w Am vandut impreuna cu un vecin 700 m^2 unui patron. Doamna de la registrul agricol, de la primarie, i-a spus ca o sa ii faca drum de acces intre vile. Intre ... (vezi toată discuția)
Drum servitute blocat BATTIYE_RO BATTIYE_RO buna ziua ... ma confrunt cu urmatoarea problema: drumul care imi asigura accesul la proprietate imi este partial blocat cu resturi de materiale de constructie ... (vezi toată discuția)
Servitute de trecere cu sau fara despagubiri _adi_ _adi_ Bunicul a detinut o parcela de teren de 6000m inainte de 1990. A vandut 1000m in 1991 ( casa si terenul de langa casa) S-a facut in asa fel schita terenului ... (vezi toată discuția)