Presedintele asociatiei noastre a fost amendat de catre, politia de sector,cu suma de 2000 lei conform art. 52 lit.E ; art.60 lit.F;art.61 lit.B, din Legea 333/2003 .Mai e mentionat in procesul verbal ca ''nu s-au luat masuri de paza cu persoane,sistem alarma,buton de panica,camera de luat vederi''.
Mentionez ca ferestrele camerei unde functioneaza asociatia de proprietari sunt asigurate cu grilaje metalice iar usa de acces este metalica + grilaj metalic.
Ca martor la intocmirea prosesului verbal a fost trecut administratorul asociatiei facandu-se mentiunea ca ''contravenientul'' nu a fost de fata.Procesul verbal i-a fost trimis prin scrisoare recomandata acasa la presedinte.
Fata de situatia de mai sus mentionata daca ma putei ajuta cu vreun sfat; sa plateasca amenda ?? ;i s-a mai intamplat cuiva, de la vreo asociatie de proprietari, sa ia amenda ptr. cele mentionate in art. de lege mentionate mai sus ???
Vedeti ca in procesul verbal este consemnat, spre sfarsit, modalitatea de contestare, sau ceva asemanator.
Cel mai comod si fara costuri este ca presedintele sa conteste acest proces verbal printr-o adresa simpla si inregistrata la politie. Aceasta se solutioneaza in instanta. Adica peste 1-2 luni presedintele va primi o citatie la judecatorie. Sa se prezinte acolo inarmat cu argumente si sa solicite anularea procesului verbal de amenda.
Intre timp intrati in legalitate prin schimbarea administratorului neatestat cu unul atestat. Probabil ca amenda s-a dat avand in vedere ca spatiul nu era asigurat asa cum prevede legea pentru o casierie. Nu se da amenda pentru ca sediul asociatiei nu are paza... ci pentru ca se pastreaza banii din casierie acolo sara a avea acele masuri de paza si securitate. Sigur ca un administrator competent putea sa explice ca nu detine bani in casierie si ca-i depune zilnic la banca ...
Neclaritate
adibarbu27
buna ziua! am o problema si as avea nevoie de ajutor. am un magazin la tara, si acum 2 zile am avut control de la politia locala care au vrificat daca am ... (vezi toată discuția)