avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CUM POT OPRI VANZAREA ? ? ? Ajutor ! ! !
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CUM POT OPRI VANZAREA ? ? ? Ajutor ! ! !

Iata situatia. I-am imprumutat lui X suma de 10.000 Euro pe o chitanta de mana. Am introdus actiune impotriva lui X avand ca obiect recuperare suma de bani. Am aflat de curand ca mama lui X a decedat si X face succesiunea si vrea sa vanda apartamentul ! ! ! ( singura solutie sa-mi recuperez banii e sa aiba casa )

Ce pot face sa opresc vanzarea asta ? ( actele in prezent sunt la carte funciara dupa ce succesiunea a fost deschisa si am inteles ca are client pentru casa ---- daca ii pierd imobilul nu mai am nicio sansa sa recuperez suma) CE SFAT IMI DATI ? AJUTOR VA ROG ! ! !
Cel mai recent răspuns: Marathon009 , utilizator 13:31, 3 Mai 2010
Dar daca introduc cu rea credinta o cerere la instanta ( separat de recuperare suma) prin care mentionez ca X mi-a promis ca-mi vinde apartamentul dupa ce face succesiunea ? ( ma refer la timp doar sa pot scoate cert. grefa sa opresc vanzarea) ( in certif. va fii mentionata adresa imobilului cu care merg la CF si fac notarea ) Ce parere aveti totusi de treaba asta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract vanzare cumparare axellcom axellcom Buna ziua. In calitate de administrator al unei SC am luat o linie de credit garantata de FNGCM pe de o parte si eu in calitate de avalist al unui BO. Eu si ... (vezi toată discuția)
Procedura de insolventa risc de a pierde apartamentul? galusca galusca Din anul 2006 detin o societate unde sunt administartor unic.Firma de anul trecut a acumulat datorii in valoare de 60000 ron,la bugetul de stat impozite si ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar neplatit- actiune pauliana pt alt imobil vulpitzarea vulpitzarea Am facut un credit ipotecar pe o perioada destul de lunga. Ipoteca s-a pus pe casa unei nepoate. In momentul de fata locuiesc in casa ipoteca, deoarece casa ... (vezi toată discuția)