Buna ziua! Exista o casa a carui ultim proprietar au fost parintii bunicului mamei mele, bunicul mamei a mai avut un frate. In acest moment in viata este mama mea sora ei si stranepoata fratelui strabunicului. Speta este urmatoarea:
Casa a fost parasita si timp de 30 de ani nu a mai fost platit impozitul.
Stranepoata a vandut casa spunandu-i noului proprietar ca ea este mostenitoarea si ca trebuie platit doar impozitul. Ce poate face mama mea in acest caz?
Si inca o intrebare. Am inteles ca daca plateste cineva impozitul casei pe ultimii 3 ani casa ii revine lui. Si in acest caz, daca ea a platit impozitul, mama mea mai poate face ceva? Va rog sa imi raspunde-ti cat se poate de urgent! Va multumesc! :">
Impozitul pe casa
pinky_26
Bunica mea a murit acum 2 ani si garsoniera in care locuia i-a ramas mamei mele. La impozitul pe garsoniera bunica avea o reducere de urmasa de veteran.In anul ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate
magico
Am o casa impreuna cu sora de la bunici care au murit ,obtinuta prin contract de vanzare cumparare cu banii primiti ,dar pe pamantul care il aveau la rol nu ... (vezi toată discuția)