avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum procedez cu preavizul?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum procedez cu preavizul?

lucrez cu carte de munca la o firma de constructii.vreau sa plec dar angajatorul nu imi accepta lichidarea la zi. a zis ca imi trebuie preaviz de 15 zile.in timpul preavizului se iau in considerare 15 zile lucratoare sau calendaristice ?si cate ore sunt obligat sa stau la lucru:program normal sau jumatate de program? multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:00, 3 Mai 2010
:offtopic: Interventie moderator
@ georgeserban
Nu ne dorim sa postati mai multe mesaje consecutive in aceeasi discutie. Daca aveti mai multe lucruri de spus, puteti folosi functia de editare a mesajului anterior.

Incalcarea Regulamentului Forumului se sanctioneaza in prima faza cu avertisment, care va fi public si se va posta de catre administrator / moderator in sectiunea de anunturi oficiale a forumului. Abaterile repetate pot duce la inchiderea contului (banare), temporara sau definitiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata preavizului teea-g teea-g Buna ziua! Nu stiu sigur cum se procedeaza pt ca este prima oara cand scriu pe un forum. Mi-am dat demisia , totul s-a facut cu acordul ambelor parti , mi s-a ... (vezi toată discuția)
Demisie cu preaviz flori_cooll flori_cooll daca miam dat demisia cu preaviz cate ore sant obligat sa lucrez pe zi si cum sant platit si cate ore sant pontat pe zi. va multumesc. (vezi toată discuția)
Demisie neacceptata fara preaviz mateiandreea mateiandreea eu in data de 01 10 2010 mi-am depus demisia la birou.sefa mea a zis ca nu mi-o accepta decat cu pr eaviz de 15 zile i-am zis ca am probleme si sa ma inteleaga ... (vezi toată discuția)