Buna !
Incerc sa infiintez un PFA, avand cod CAEN 5229, am facut dosarul, a fost verificat, mi s a dat ok ul sa merg sa achit taxele pentru infiintare. Pana aici toate bune, am mers sa semnez pentru definitivarea actelor si mi s a comunicat ca exista "o problema" !!! Care problema ? am intrebat....nimeni n a stiut sa mi spuna...am fost in audienta publica si acolo am aflat ca " nu mi se da voie sa mi deschid PFA cu impozit pe profit !!!:sorry: nu mi s a dat nici o explicatie ci doar atat , aici este problema , in Timisoara la Registrul Comertului nu se mai pot infiinta Pfa platitoare de TVA pe impozit pe profit.
Va rog sa mi dati si mie un sfat , ce as putea sa fac , foarte recent un prieten si a facut un astfel de PFA in Bucuresti pe acelasi cod CAEN si nu a avut probleme. Exista o lege recenta care sa mi interzica impozitul pe profit la PFA ?? daca nu ce este de facut ??? Repet ...am achitat toate taxele, am chitantele, dosarul se afla in Timisoara la Registrul Comertului.
Va multumesc !!
Impozit apicultura
gabi.b
conform codului fiscal
12) La calculul profitului impozabil, următoarele venituri sunt neimpozabile până la data de 31 decembrie 2006:
c) veniturile ... (vezi toată discuția)