O fi posibil, ce sa zic, prea e toata lumea de acord ca se poate termina intr-un singur termen... altii chiar spun ca in anumite situatii se poate reduce termenul... ce sa ma mai contrazic?
Mie nu mi-a facut niciodata Autoritatea tutelara ancheta sociala inainte de propunerea probelor; si stie toata lumea ca e obligatorie, stie toata lumea ca va fi incuviintata ca si proba... E drept ca doar i-am rugat frumos (mama se grabea foarte tare si avea si motive) si nu m-am oferit sa-i mituiesc dar...ma rog, s-o fi putand, nu zic nu...
Dar daca teoretic la primul termen se propun probe, ulterior se face adresa pentru ancheta, asta inseamna 2 termene.
Spuneti-mi si mie cum ati reusit... intotdeauna este util sa stii sa-ti reduci perioada desfasurarii unui proces.
...se propun probe si se arata si martorii in cererea de chemare in judecata(divort), la primul termen se cer probele,.... instanta le admite,.... martorul prezent,... ancheta prezenta,.... martorul este ascultat,.... alte cereri, probe nu-s,..... in pronuntare.....:)
lara, crede-ma ca nu sunt tampita, stiu si eu ca se pot administra toate la primul termen, problema mea e urmatoarea: cum se aduce ancheta sociala la primul termen? Ai facut practic asa ceva? Cum ai reusit, daca da?
Asta nu inteleg eu... Eu am incercat, e drept ca doar o singura data si... nimic! Intelegi ce nu inteleg eu? (Ca sa ma repet redundant si pleonastic! :)) )
normal ca nu:)), doar traim in romania....dar se pare ca sunt si exceptii care confirma regula, romascanu, per example, a vazut ancheta la primul termen, cu ochii ei:)
Probe
spg77
In caz de divort, ce probe este indicat si pot solicita? Precizez ca este un copil minor la mijloc, este vorba de culpa sotului si sunt si bunuri care vor face ... (vezi toată discuția)