In cazul in care politia ancheteaza o fapta si reiese ca e vb de o talharie (acest lucru reiese in urma declaratiilor), dosarul este inaintat la parchet (pentru ca este caz penal) - partea vatamata ce actiuni trebuie sa intreprinda? Nu e normal sa fie anutata de parchet in legatura cu dosarul ? Avocatul se autosesizeaza din oficiu ?
In cazul de fata partea vatamata nu a fost contactata. Ce masuri trebuiesc luate?(dosar din iunie 2006) Va multumesc.
vai, nickule, nu am observat ca tu ai raspuns!!!:">
semnul intrebarii este pt. altceva: omu' nu stie ce inseamna constituirea de parte civila! de aia a folosit paranteza!!!B-)
da, nu stiam ce inseamna ... faza e ca declaratia a fost scrisa la sediul politiei unde s-a intocmit dosaru` ... acolo s-a scris despre "parte civila in procesul ... " - pai si doar atat? Pt daune morale ce trebuie sa faca?
da, nu stiam ce inseamna ... faza e ca declaratia a fost scrisa la sediul politiei unde s-a intocmit dosaru` ... acolo s-a scris despre "parte civila in procesul ... " - pai si doar atat? Pt daune morale ce trebuie sa faca?
Talharie
arlequin85
buna ziua
intrucat nu am vreo experienta in drept, as vrea sa va prezint cazul meu si a va pune cateva intrebari.
In seara de sambata spre duminica eram ... (vezi toată discuția)