avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar Penal - Parte vatamata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar Penal - Parte vatamata

In cazul in care politia ancheteaza o fapta si reiese ca e vb de o talharie (acest lucru reiese in urma declaratiilor), dosarul este inaintat la parchet (pentru ca este caz penal) - partea vatamata ce actiuni trebuie sa intreprinda? Nu e normal sa fie anutata de parchet in legatura cu dosarul ? Avocatul se autosesizeaza din oficiu ?

In cazul de fata partea vatamata nu a fost contactata. Ce masuri trebuiesc luate?(dosar din iunie 2006) Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 20 Martie 2007
mrbilly, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 12:29, 22 Martie 2007
1. orice-i posibil in tara asta!
2. doar in vreun scenariu sf!
...dar mai stii ce le trece prin cap!!!...ei de plins se pot plinge, ca-i dreptul lor constitutional...nu inseamna ca vor si cistiga!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talharie arlequin85 arlequin85 buna ziua intrucat nu am vreo experienta in drept, as vrea sa va prezint cazul meu si a va pune cateva intrebari. In seara de sambata spre duminica eram ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva ordonantei lorand95 lorand95 Am facut o plangere impotriva ordonantei date de procuror la Tribunal in luna Mai pentru netrimitere in judecata si aplicare unei amenzi administrative, iar in ... (vezi toată discuția)
Cerere - parte civila vatamata - limite ? oanaportar oanaportar Hristos a înviat ! Vă rugăm din suflet să ne ajutați cu un sfat: poate cineva care utilizeaza aceasta sectiune ne poate ajuta Într-un proces ... (vezi toată discuția)