avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proprietar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proprietar

sunt proprietarul unui apartament ,unde am chiriasi care nu au mai platit chiria de 1 an,din diferite motive,i-am tot inteles,dar nu mai pot nici eu.Au doi copii minori,intradevar au un contract in derulare de unde le ies bani ,dar eu nu mai pot astepta,primul termen a fost deja,dar ei au depus o inaintare,al doilea termen este saptamana viitoare si nici un semn de bani.Intrebarea mea este cand voi obtine evacuarea si cum imi pot recupera banii.REPET AU DOI COPII MINORI 2-4 ANI,EXISTA VREUN IMPEDIMENT PENTRU EVACUARE?:(aM UITAT SA SPECIFIC CA AM CONTRACT CU EI PANA IN DATA DE 1 AUGUST
Ultima modificare: Duminică, 9 Mai 2010
nistor.maya, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:43, 13 Mai 2010
Putem citi mesajul dvs si daca nu va adresati imperativ scriind cu majuscule.
Tocmai am raspuns ca puteti cere judecarea cauzei la termenul din 12 mai. Cititi inca o data, Daca nu aveti avocat, puteti cere dvs. judecarea cauzei pe fond, la orice termen si se termina procesul,
1-Rugam respectati regulamentul forumului si nu postati mesaje cu majuscule
2-Instanta de judecata suverana in solutionare,dispune hotarare dupa analizarea probelor administrate.
In consecinta va revine obligatia sa asteptati depunerea probelor ,eventual sa va pronuntati asupra acestora
scuze ,nu a fost cu intentie(scrierea cu majuscule),multumesc pentru lamuriri(chiar daca nu sunt foarte lamurita,dar...)
mai am o intrebare,dacasunt evacuati si totusi nu platesc,se pot sechestra lucrurile lor din casa,se pot vinde pentru a recupera suma datorata?
Recuperarea sumei ,se poate desfasura legal, numai in baza hotararii definitive si irevocabile a instantei de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere - obligatii nerespectate de chirias, evacuare clahomastreet clahomastreet detin o garsoniera primita donatie de la bunica mea cu uzufruct viager pentru parintii mei eu fiind proprietara garsonierei bunica nu mai este in viata doar ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala andre-alina andre-alina am un prieten care are casa ocupata abuziv de niste indivizi si nu il mai lasa sa intre in imobil, unul din acesti indivizi are buletinul facut la aceasta ... (vezi toată discuția)
Am un chirias cu contract de inchiriere la anaf dar e rau platnic ... MIHALEA VASILE MIHALEA VASILE AM UN CHIRIAS CU CONTRACT DE INCHIRIERE LA ANAF DAR E RAU PLATNIC , I-AM REZILIAT CONTRACTUL DE INCHIRIERE SI I-AM DAT TERMEN O LUNA PENTRU A PLECA DIN CASA ... (vezi toată discuția)