avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daune morale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daune morale

Buna ziua!

Care este cuantumul daunelor morale acordate in instanta persoanelor care au contestat decizia de concediere?
Dar daca acea concediere a afectat in mod psihic angajata iar aceasta a pierdut o sarcina din cauza presiunii angajatorului in urma amenintarii cu desfiintarea postului?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters147374 , utilizator 16:15, 24 Mai 2010
VEZI LA ADRESA:
[ link extern ]
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat ar trebui sa cer daune ? concediere abuziva anonim2009 anonim2009 buna ziua am urmatoarea speta in luna mai am fost concediat pe art 65- pierderi semnificative pe anul 2012 in iunie am contestat in instanta decizia in ... (vezi toată discuția)
Schimbare felul muncii ginnyy ginnyy poate fi considerata urmatoarea imprejurare schimbare a felului muncii (fara a exista o decizie a angajatorului in acest sens): - salariatului i se comunica ... (vezi toată discuția)
Există un barem pentru daunele morale care pot fi cerute în cazul unei plângeri penale pentru lipsire de libertate, amenințare și șantaj? S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L In cazul unei plangeri penale pe baza ART 206 C.P, ART 207 C.P AL 2, ART 208 C.P cu probe si tot ce este necesar pentru a avea castig de cauza, care este un ... (vezi toată discuția)