avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca un caz s-a judecat in Contencios, se mai poate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca un caz s-a judecat in Contencios, se mai poate judeca in CIVIL?

In urma cu trei ani m-am judecat cu ANPC Bucuresti si OJPC Mehedinti in CONTENCIOS, proces pe care l-am pierdut. A trebuit sa deschid actiune in civil impotriva societatii pentru care am inteles sa fac reclamatie la OJPC Mehedinti si ANPC Bucuresti, proces pe care l-am castigat.
Dupa castigarea procesului in civil am inteles sa ma indrept impotriva fostei directoare de la OJPC Mehedinti, solicitand daune morale pentru ca a trebuit sa stau prin tribunale timp de trei ani, parata nu mai este directoare la OJPC Mehedinti, dar a chemat in garantie ANPC Bucuresti, cu toate ca eu m-am opus, fiind depusa cererea tardiv, dupa depunerea INTAMPINARI.
Totusi instanta de fond a acceptat cererea de chemare in garantie.
Exista riscul ca prin introducerea incidentala in proces a ANPC Bucuresti, ca instanta la solicitarea ANPC Bucuresti, ca s-a judecat cauza in CONTENCIOS sa de-a solutie de nejudecare a cauzei?
Cel mai recent răspuns: vbrabete , utilizator 12:07, 14 Mai 2010
Multumesc,
aveam nevoie de incurajare.
Cu stima
Valeriu Brabete

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere chemare in garantie Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G mi-a invederat instanta sa precizez daca chem in judecata in calitate de parata AFM..pai nu cerere de chemare in garantie ? cum sa fac? sa o fac separat sau sa ... (vezi toată discuția)
Calitate procesuala pasiva in persoana reclamantului? Bahar Bahar Sint proprietara unui imobil din Bucuresti. In 2006 imobilul meu a fost vindut in mod fraudulos, in baza unei procuri speciale aparent emise de mine, unei ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am următoarea speță; pot fi chemat in judecata ... gabi1984 gabi1984 Bună ziua, Am următoarea speță: Pot fi chemat in judecata strict pentru achitarea cheltuielilor de judecată? Mentionez ca celuilalt parat i se solicita o ... (vezi toată discuția)