avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reclamatie ITM catre un angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reclamatie ITM catre un angajator

cine imi poate spune si mie cum sa procedez daca angajatul nu mi-a dat salariul si eu vreau sa plec dar, sa-mi recuperez si banii? as vrea sa fac o adresa catre ITM in care sa mentionez neplata salariului dar, eu sunt cea care trebuie sa depuna si decizia de incetare a contractului la ITM (eu ma ocup de dosarele angajatilor). Cum e mai bine sa procedez?
In astepatarea unui raspuns va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:04, 19 Noiembrie 2010
In sfarsit cineva care e pe aceeasi lungime de unda cu mine.Si in firma unde lucrez eu tot asa e .... multe pacaleli , amenintari , neplati , munca la negru ( eu si colegii mei lucram cate 11h/zi 6 zile din sapte ) si in cartea de munca trecuti la 4h/zi.Se plang patronii cu nu fac bani dar au bani de masini de zeci de mii de eur si ditamai palatele dar numai au bani de salarii.Inclusiv contabila ( care este fina patronului ) este in concediu de crestere a copilului dar vine si munceste la negru.Ce sa mai...sunt astia mari toti mana in mana... cum de astia de la fortele de munca itm sau cine se mai ocupa nu se autosesizeaza cand o firma are program de desfacere de 11h/zi si 2 muncitori angajati la 4h si 2 vanzatoare tot la 4h si nu are contabila functioneaza in conditii normale?Sa le fie rusine ...
Ati depus vreodata vreo sesizare cu aceste aspecte la ITM sau la Inspectia Muncii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz ketzia ketzia Am primit preaviz conform Art. 73(1) si 65(1) pentru 21 zile pe motiv de reorganizare a activitatii, urmand sa fiu trimisa in somaj.Vreau sa stiu ce drepturi ... (vezi toată discuția)
Contract de 4 ore? lovdreams lovdreams Salut.Am si eu o \"nelamurire\".Lucrez de mai multi ani la o firma de mobilier...cu criza asta in Ianuarie anu acesta sefii ne-au tinut o sedinta prin care ne ... (vezi toată discuția)
Cum pot demonstra ca muncesc la gri? sindbad sindbad Buna ziua, de 5 ani de zile sunt angajat la aceeasi firma si niciodata nu am avut tot salariul trecut in cartea de munca. In aceasta situatie nu sunt numai ... (vezi toată discuția)