Pe scurt: Anul trecut mi-am schimbat buletinul deoarece m-am mutat in alt oras. Anul asta am primit citatie la vechea adresa pe care nu am semnat eu de primire (evident, ca nu mai stau acolo). Citatia se refera la un proces civil. Pana acum nu m-am prezentat la nici un termen. Daca procesul se judeca si eu pierd, cum ma gasesc ei? Pot in vreun fel sa invoc faptul ca n-am stiut nimic de proces?
Responsabilitatea achitarii obligatiilor ce va revin ,va apartine in exclusivitate,
independent de tertipurile pe care incercati sa le sutineti/invocati in apararea dvs
Exista dovada concreta pe care o si recunoasteti ,ca persoana care a preluat si a confirmat procedura de citare ,este chiar mama dvs
In fine, am zis ca o sa-mi achit restantele, si de la acel mesaj incoace vorbeam la modul ipotetic. Nu vreau nicidecum sa ma contrazic cu dvs dar eu raman la parerea mea care nu este un tertip: NU am semnat eu primirea, NU STIU. Scurt si la obiect. A semnat mama, bunica, v cainele, e deja altceva. Nu cred ca legea sustine cai din acestea latularnice de a instiinta pe cineva despre un proces pe rol!