avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte vanzare cumparare

SORA IMI CEDEAZA JUMATATEA MOSTENITA DE LA PARINTI ,URMAND SA O DESPAGUBESC CU O SUMA DE BANI .LA ACTUL DE VANZARE CUMPARARE ,TAXE SI ALTE CHELTUIELI AR FI O GRESEALA SA II CER SI EI SA PLATEASCA ?
Cel mai recent răspuns: geomih , utilizator 10:00, 17 Mai 2010
Costurile aferente tranzactiei pot fi suportate de oricare parte,in situatia existentei de consens
se poate face la notar partajul succesoral, cu plata sultei catre sora care va cedeaza cota sa parte. si intr-adevar sunt costuri mult mai mici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere deschidere succesiune catipascal catipascal in urma decesului mamei a ramas un apartament a carei unica proprietara a fost. Noi suntem doua surori care mostenim acest apartament.La deschiderea ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune la instanta marryy_lm marryy_lm Buna ziua, am nevoie de indrumarea celor cunosc mai bine procedurile succesorale. In situatia in care mostenitorii nu se inteleg sint indrumati pentru ... (vezi toată discuția)
Donatie sau vanzare-cumparare apartament? chirileanucoca chirileanucoca as vrea sa stiu cum e mai avantajos un contract de vanzare -cumparare sau un act de donatie pentru un apartament .Mentionez ca se face doar un transfer de ... (vezi toată discuția)