avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general factura storno decembrie 2009
Discuție deschisă în Contabilitate în general

factura storno decembrie 2009

buna ziua!
an 2009 inchis, depus bilant....tot...inclusiv luna aprilie 2010 toate declaratiile...depuse
administratorul imi aduce o factura storno de la un furnizor emisa in dec.2009.
exista vreo posibilitate s-o inregistrez la luna mai?
multumesc !
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 23:25, 16 Iunie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
soldul lui 371 cuprinde aceea factura....nu s-a facut inventarierea.....mi-am dat seama de eroare in momentul in care am realizat ca eram datoare furnizorului respectiv si de fapt nu aveam nici o datorie....
multumesc d-nul Coman!
sunt sanctiuni foarte mari pentru neintocmirea inventarierii , care trebuie facuta cel putin o data pe an

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare impozit pe profit 2008? magda2009 magda2009 Buna ziua tuturor! Am o situatie care probabil este intalnita la multe societati comercile in urmatorul sens: in lunile ianuarie si februarie 2009 am ... (vezi toată discuția)
Stornare factura. luciapap luciapap In 18.05.2010 am o factura de consumabile pe care am inreg 6028=401 si 4426=401 Acuma in August seful imi aduce o factura din Mai storno partial la factura ... (vezi toată discuția)
Eroare contabila- omitere factura anul precedent vioop vioop Am o factura de mobilier cu data de 30 noiembrie 2011 care nu a fost inregistrata. Am constatat omiterea ei in luna ianuarie. Cum o inregistrez avand in vedere ... (vezi toată discuția)