avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum sa-mi recuperez drepturile salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum sa-mi recuperez drepturile salariale

am lucrat la o firma particulara din luna iulie 2010, iar de la 01 aprilie 2010 am incetat contractul de munca cu acordurile partilor, dar pe luniile ianuarie, februarie si martie 2010 nu am primit salariul pe cele 3 luni de zile. Patronul motiveaza ca nu are bani deoarece nu i s-au virat banii de catre beneficiari. Ce ma sfatuiti sa fac sa pot obtine banii pe luniile lucrate? va multumesc
Nu .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie+neplata salariului marius zaha marius zaha nu stiu ce sa fac la data de 26.04 2011 am depus dedemisia la firma care am lucram datorita faptului ca nu mi sa platit salariul din luana februarie am lucrat ... (vezi toată discuția)
Recuperare salariu ionita elena ionita elena Buna ziua, Acum doua luni ( 15 martie 2013)mi-am dat demisia de la fostul loc de munca, imediat incepandu-mi activitatea la alta companie. Nici pana in ... (vezi toată discuția)
Mai pot recupera ceva? ContSters226213 ContSters226213 Buna ziua.Ma numesc Vaduva Daniela Sofia si pana in data de 07 10 2011 am lucrat lao firma de catering cu sediul in Craiova [edit]. Eu am inceput ... (vezi toată discuția)