avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ACORDARE SOMAJ
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ACORDARE SOMAJ

Eu sunt in somaj pina pe data de 29 iulie 2010.As dori sa stiu daca ma angajez cu data de 20 iunie 2010 pe o perioada nedeterminata timp de o luna de zile dupa aceea mai beneficiez de somaj si cit ar dura acest somaj daca vechimea mea in munca este de 5 ani si 23 zile cu tot cu cei 2 ani de maternitate de care am beneficiat in 2004.AS DORI sa mai stiu daca beneficiez si de maternitate dupa ce mi s-ar acorda somajul dupa aceea luna de angajare .
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 03:06, 23 Mai 2010
Sa inteleg dl Tudor ca beneficiez de somaj doar 6 luni daca am doar 3 ani vechime in cimpul muncii fara maternitatea din 2004 si somajul actual?multumesc inca odata pt rasouns=D>
Da, intre un an si 5 ani beneficiati de 6 luni de indemnizatie de somaj.
Interventie moderator

@VALIS

Va rog sa cititi si sa respectati regulamentul de postare in Forum. Mesajele dublate au fost sterse. Multumesc!
3.3. Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.

Gabriela Pintea
Ultima modificare: Duminică, 23 Mai 2010
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somajul si indemnizatia de crestere a copilului flavii flavii Buna seara, Am lucrat 2 ani la o firma iar acum m-am angajat la firma viitorului meu sot. Am dori sa beneficiez si de somaj. Dupa cat timp pot face asta si ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediu crestere copil aurelian_c aurelian_c Buna ziua, Sotia mea terminat concediu de crestere a copilului pe data de 28-12-2012 si ne intrebam daca poate beneficia de somaj. A fost angajata cu ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pentru prenatal gryg84 gryg84 buna ziua.nu am decat 8 luni pe cartea de munca si firma la care muncesc se va inchide,daca imi fac transferu la alta firma sa am continuitate pana la 1 an se ... (vezi toată discuția)