avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce pot sa fac?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce pot sa fac?

Sunt in CCC de anul trecut.Acum as dori sa ma intorc la servici din cauze financiare.Insa patroana mea ma evita de sase luni desi stie ca as vrea sa-mi reincep activitatea.Dupa plecarea mea a angajat pe cineva, iar acum am auzit ca nu ar vrea sa ma primeasca inapoi.Ce sa fac?as avea castig de cauza daca as da-o in judecata?este foarte costisitor un asemenea proces?
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc inca o data pentru rapunsuri.Acum am alta intrebare, am mai aflat ceva din gura lumii cum se spune.Am vb ieri cu o persoana care sustine ca patroana mea i-ar fi spus ca o sa ma primeasca inapoi dar numai cu jumatate de norma.Este posibil?Ea mai are 4 puncte de lucru in afara de sediul de la Bv.Eu am licrat 4 ani, adicxa de cand m-a angajat la sediu.Acum ma poate trimite la un punct de lucru?Sau trebuie sa ma primeasca la sediu unde mi-e locul?Mersi anticipat pt raspunsuri.
~ Conținut șters la cerere ~

Sunt in CCC de anul trecut.Acum as dori sa ma intorc la servici din cauze financiare.Insa patroana mea ma evita de sase luni desi stie ca as vrea sa-mi reincep activitatea.Dupa plecarea mea a angajat pe cineva, iar acum am auzit ca nu ar vrea sa ma primeasca inapoi.Ce sa fac?as avea castig de cauza daca as da-o in judecata?este foarte costisitor un asemenea proces?

Angajatorul are dreptul sa angajeze alta/e persoana/e pe timpul concediului de ingrijire ccopil, si nu este obligat sa accepte reintoarcerea ta:O
Stimate "Romy", nu stiu cine sunteti si ce aveti cu mine.As vrea sa argumentati ceea ce mi-ati scris, si sa-mi trimiteti legile care confirma randurile Dvs.Pana atunci cred ca am vazut deja destule, si nu are sens sa ma jigniti.

Alte discuții în legătură

Intrerupere pensie alimentara AnaxorH AnaxorH Buna ziua, fratele meu a divortat anul trecut la notar, de comun acord la insistentele fostei sotii si au ramas cu custodie comuna. El este in Anglia iar ea in ... (vezi toată discuția)
Demisie fara perioada de preaviz MPSimona MPSimona Buna ziua, Am o problema delicata. Lucrez intr-o firma de 1 an si cateva luni. In CIM sunt lucrator comercial. Am o sefa (director magazin) cu care nu ma ... (vezi toată discuția)
Concediata fara motiv! ContSters160685 ContSters160685 Lucrez la un salon de infrumusetare care nu mai are profit de ceva luni si incepe se se duca in jos de tot! Locul unde stam este inchiriat. In urma cu 2 luni ... (vezi toată discuția)