avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cheltuieli intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cheltuieli intretinere

Administratorul Asociatiei de proprietari mi-a trimis o Notificare prin care mi se cere sa platesc un anumit debit X in termen de 5 zile, in caz contrar, ma va actiona in instanta, cu suportarea cheltuielilor de judecata si mai departe ... pana la executarea silita.
Intrebarea mea este: Pot sa cer administratorului sa imi justifice componenta debitului restant (justificare pe baza de probe). Daca da, va rog sa imi specificati baza legala, pentru ca vreau sa merg mai departe. :(
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: michu61 , utilizator 13:55, 19 Mai 2010
Va multumesc pentru raspuns. Cu acesta ocazie am reusit sa parcurg atat Legea nr.230/2007 cat si HG nr.1588/2007. Am constat ce listele de cheltuieli nu erau afisate in termenul prevazut de actul normativ. Am solicitat sa mi se prezinte detaliat debitul catre asociatie. In urma solicitarii scrise catre asociatia de proprietari o sa mi se prezite detaliat debitul. Mai departe o sa vad.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati gera905 gera905 Buna seara. Daca taxe locative/luna sunt de exemplu 50 lei si fondul de rulment 40 lei , pe lista de plata ar trebui sa figureze total plata 90 lei ? Sau ar ... (vezi toată discuția)
Penalitati intretinere filimonandreea filimonandreea buna ziua ! Sunt si eu un restantier la intretinere, ca multi altii nu de rea credinta incepand cu anul 2002 pana in prezent; pana acum cateva luni de ... (vezi toată discuția)
Penalitati la intretinere luminita ursu luminita ursu am ramas restantiera la intretinere este legal ca sa fie penalitatile mai mari decat restanta asta in conditia care eu mi-am luat angajamentul de-a a plati ... (vezi toată discuția)