Se pare ca am o mica problema. Sunt angajata la o firma de cateva luni si nu am semnat inca fisa postului. In contractul de munca sunt angajata pe postul de operator calculator dar mai degraba indeplinesc sarcinile unui economist (inregistrari contabile, intocmiri declaratii, supraveghere conturi, incasari, intocmire facturi, rapoarte extracontabile, gestiune, chiar si secretariat). Acum, mi se cere sa imi intocmesc eu fisa postului si sa trec efectiv ceea ce fac. Nu mi se pare corect sa imi intocmesc eu fisa postului de la bun inceput. Cu atat mai mult nu mi se pare corect ca eu sa trebuiasca sa imi trec in fisa postului niste atributii pe care functia inscrisa pe contractul de munca nu le prevede. Fisa postului de operator de calculator nu are nicio legatura cu inregistrarile contabile, spre exemplu.
Daca tot sunt la acest subiect, mentionez ca postul de operator calculator nu prevede studii superioare (acesta este si motivul pentru care nu am fost incadrata pe postul de contabil, lucrul cu care am fost de acord in schimbul incasarii unei sume de bani "la negru), insa impreuna cu contractul de munca am depus adeverinta ce tine locul diplomei de licenta pentru profesia de economist.
Stiu ca sunt vremeuri grele si vreau si eu sa se rezolve lucrurile pe cale amiabila, insa nici nu prea imi convine o situatie ce seamana cam mult a abuz si va cer un sfat. Cum as putea sa rezolv aceasta problema.
Mda.. urata faza si tot cautand pe net incoace si incolo vad ca sunt cazuri cu tonele..
Referitor la ultima mea intrebare, stiam ca este ceva insa nu stiu daca si ce temei legal ar fi pentru a obtine diferenta dintre salariul minim pt studii superioare si minim pt studii medii, si asta retroactiv; ca daca sunt stransa cu usa, sa pot sa ripostez si daca sunt data si eu afara, macar de somajul ala sa am parte pana imi gasesc altceva.