avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale INCALCAREA FISEI POSTULUI
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

INCALCAREA FISEI POSTULUI

BUNA ZIUA,
AM SI EU O PROBLEMA LA O SOCIETATE CARE ARE CA OBIECT DE ACTIVITATE COMERT DE PRODUSE ALIMENTARE SI NEALIMENTARE..... RESPECTIV O ANGAJATA NU SI-A RESPECTAT FISA POSTULUI SI DECI IN CONCLUZIE NU A CONTROLAT SA VADA DACA EXISTA MARFA EXPIRATA IN MAGAZIN SAU IN DEPOZIT, AM GASIT EU MARFA EXPIRATA SI AS VREA SA-I FAC UN REFERAT PENTRU CA DATA VIITOARE SA FIE ATENTA LA TERMENUL DE VALABILITATE AL PRODUSELOR.
VA MULTUMEC
Cel mai recent răspuns: maddyy23 , utilizator 21:06, 18 Mai 2010
Vreau sa -i fac un referat care sa nu duca decat la atentia sporita a angajatului cand ia marfa

De acord. Dar spuneti ca alta persoana are in fisa postului obligatia de a controla marfa, deci acea persoana trebuie avertizata. Daca ambele persoane au aceasta obligatie atunci le avertizati pe ambele, fara discriminare si in baza obligatiei din fisa postului.
Nu fac nici o discriminare..... de asta as vrea un model de referat pentru incalcarea obligatiilor din fisa postului.
In fond fiecare e raspunzator pentru faptele sale. Din aceasta cauza vreau sa-i fac un referat, ca data viitoare sa fie mai atenta. Pe ea ca angajat nu o afecteaza in nici un fel acest referat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constituirea unei garantii echivalent gestionar Florris Florris Buna ziua! Soţia mea lucreaza ca sef de raion (2 raioane ) la un magazin de bricolaj, iar in cursul anului 2009 a fost obligata (altfel probabil ca o dadeau ... (vezi toată discuția)
Nelămuriri legate de fișa postului LaurLucreția LaurLucreția Bună ziua! Am și eu niște neclarități legate de fișa postului pentru un lucrător comercial. Am fost pusă la noul loc de muncă ( un magazin ... (vezi toată discuția)
Gestiune blanda_robert_aurelian blanda_robert_aurelian Buna ziua! 1. In ce masura pot fi tras la raspundere in cazul in care doar semnez niste note de receptie si nimic altceva. pe cartea mea de munca scrie ca ... (vezi toată discuția)