avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort de comun acord
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort de comun acord

buna ziua,sunt intr-o situatie disperata; cu toate acestea preferam un divort de comun acord. Pentru asta, spuneti-mi va rog: tinand cont ca eu nu am nici un fel de venituri, care este taxa de timbru, care sunt documentele ce trebuiesc depuse, care este procedura, tot ce tine de acest subiect. va multumesc anticipat
Buna ziua,
revin cu intrebarea: cum se poate reprograma termenul pe care l-am primit adica MARTIE 2011? e important pt. inca sotul meu, ca aceasta procedura sa se termine cat mai repede. Va multumesc
Mergeti la judecatorie si depuneti o cerere de preschimbare a termenului de judecata si sa solicitati sa se dispuna fixarea unui nou termen de judecata...insa trebuie sa aveti in vedere ca ca in perioada iulie - septembrie este vacanta judecatoreasca.
Solicitarea unui alt termen motivati-o cu acele sustineri si dovezi ale acestora, "importante pt. sotul dvs." si care pot determina si instanta sa aprecieze necesitatea unei reprogramari mai apropiate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre divort stefan25 stefan25 doresc sa pornesc o actiune de divort cum procedez si ce sanse am sa primesc tutela copilului (vezi toată discuția)
Divort cu acordul partilor, fara avocat lumi71 lumi71 Rog respectuos pe toti cei care stiu si sunt dispusi sa imparta cunostintele dobandite, sa imi explice daca exista posibilitatea introducerii actiunii de ... (vezi toată discuția)
Procedura divort Luana Sanziana Luana Sanziana Puteti sa-mi spuneti, va rog frumos, ce trebuie exact facut pentru un divort amiabil - ambele parti sunt de acord sa divorteze si fara pretentii unul de la ... (vezi toată discuția)