avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm

SALUT ! imi puteti spune va rog daca cunoaste cineva bibliografia completa pentru admiterea la INM?legile le -am gasit pe site dar cartile care trebuie sa le citesc,ce autori,etc?
Cel mai recent răspuns: Gavril , utilizator 09:13, 23 Noiembrie 2007
Io zic ca este doar o afacere bine pusa la punct:D
Daca paguba nu e, nimic nu e....:))
Buna.
Am si eu o intrebare referitoare la cererea de amanare a executarii pedepsei cu inchisoarea si anume daca, urmatoarele persoane pot face cererea de amanare:
- procuror
- condamnat, parte vatamata, civila, responsabila civilmente si orice persoana cu interese vatamate; reprezentantii acestora si aparatorii lor
- pt condamnat si sotul sau
- in cazul in care ar putea avea o consecinta grava pt unitatea la care lucreaza, se poate face cererea si de unitatea resp.
Multumesc mult celor care imi vor raspunde.
Buna.Cererea de amanare a executarii pedepsei inchisorii sau detentiunii pe viata poate fi facuta si de catre conducatorul unitatii la care lucreaza condamnatul, cand din cauza unor imprejurari speciale executarea imediata a pedepsei ar avea consecinte grave pentru condamnat, familie sau unitatea la care lucreaza.
Vezi art. 453 C.proc. pen.
am o rugaminte: vreau subiectele care au fost date la inm in 2003 si 2004 si raspunsurile la aceste grile. multumesc anticipat:)

Buna.Cererea de amanare a executarii pedepsei inchisorii sau detentiunii pe viata poate fi facuta si de catre conducatorul unitatii la care lucreaza condamnatul, cand din cauza unor imprejurari speciale executarea imediata a pedepsei ar avea consecinte grave pentru condamnat, familie sau unitatea la care lucreaza.
Vezi art. 453 C.proc. pen.

doar pt. unitate. atat.

Alte discuții în legătură

Grile 2002-2003 felis felis as vrea grilele care s-au dat la admitere INM in 2002-2003. poate sa-mi spuna cineva unde se pot gasi? daca se mai pot gasi pe undeva...;) (vezi toată discuția)
Admitere barou 2015 burundy17 burundy17 Saluatre, Pentru ca doar ce ne-am \\"jucat\\" sansa pentru examenul de anul acesta, si pentru ca unii dintre noi ( cei 91% ) au picat, in cazul in care ne ... (vezi toată discuția)
De ce este atat de temut examenul de cunostinte de drept la admitere inm? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Am citit si eu tematica si bibliografia de examen pentru admitere INM si din ce scrie acolo pare mult mai putin de invatat decat la licenta la Drept ... (vezi toată discuția)