avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm

SALUT ! imi puteti spune va rog daca cunoaste cineva bibliografia completa pentru admiterea la INM?legile le -am gasit pe site dar cartile care trebuie sa le citesc,ce autori,etc?
Cel mai recent răspuns: Gavril , utilizator 09:13, 23 Noiembrie 2007
mai gavrile,mai :))nu fi rau si nu mai chinui fata!acum depinde de stadiul de pregatire al fiecaruia ,de stilul de invatat etc.in orice caz eu nu pot sa concep sa inveti 1an(super serios)si sa nu intri. sunt persoane care au intrat imediat ce au terminat facultatea si altele care au inv ceva si tot n-au intrat 4 ani la rand.nu cred ca este foarte important cat inveti si mai degraba cum.spor:)

la o intrebare pusa in gluma (sper ca in gluma intrebat) am dat un raspuns in gluma.
totusi, cred ca ar trebui putin mai multa intelegere si pentru persoanele care sunt putin in ceata si pun intrebari care ne pot parea cam ciudate.ideea este sa va bazati pe voi (pe stilul vostru de invatat ,pe autorii pe care ii intelegeti) si sa lasati in pace piata zvonurilor ca altfel bine nu ajungeti ,sigur;)

tu vb. despre metode generale de invatat.

totusi este inadmisibil sa termini o facultate si totusi sa ceri sfaturi generale privind invatatul. inadmisibil !

ii spun eu de acuma sa nu-si mai iroseasca timpul si banii. intre timp poti lucra la McDonald s
Gavril a scris:

tu vb. despre metode generale de invatat.

totusi este inadmisibil sa termini o facultate si totusi sa ceri sfaturi generale privind invatatul. inadmisibil !

ii spun eu de acuma sa nu-si mai iroseasca timpul si banii. intre timp poti lucra la McDonald s
eu am invatat ca ,in general,a in viata nu trebuie sa fii f dur cu nimeni si sa nu ai certitudini,altfel risti sa ai socuri mari.pesoanele care aspira prea sus(fara fudament real) vor fi trezite la realitate chiar de viata insasi.noi tb doar sa-i ajutam sa deschida ochii ,inainte de a fi tarziu,deja .apoi mai e celebrul never say never,nu poti sa cunosti niciodata de ceea ce este sau nu este capabila o persoana:)mai putina incrancenare:) la vita e bella

Alte discuții în legătură

Grile 2002-2003 felis felis as vrea grilele care s-au dat la admitere INM in 2002-2003. poate sa-mi spuna cineva unde se pot gasi? daca se mai pot gasi pe undeva...;) (vezi toată discuția)
Admitere barou 2015 burundy17 burundy17 Saluatre, Pentru ca doar ce ne-am \\"jucat\\" sansa pentru examenul de anul acesta, si pentru ca unii dintre noi ( cei 91% ) au picat, in cazul in care ne ... (vezi toată discuția)
De ce este atat de temut examenul de cunostinte de drept la admitere inm? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Am citit si eu tematica si bibliografia de examen pentru admitere INM si din ce scrie acolo pare mult mai putin de invatat decat la licenta la Drept ... (vezi toată discuția)