avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenitor cu probleme
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenitor cu probleme

tatal meu a luat un credit in penultimul an de viata ,dupa ce a divortat de mama mea . in urma divortului , tot ce a obtniut la partaj a cheltuit platindu-si datorii mai vechi.dupa divort nu a mai luat legatura cu noi .dupa ce a murit au inceput sa vina somatii de plata de la banca.mentionez ca nu avea nici o proprietate pe numele lui,
statea cu chirie , dar domiciliul din acte nu si l-a schimbat . trebuie sa platesc eu , fiul lui datoria la banca ?stiu ca nu avea asigurare de viata pentru credit desi a contractat o suma mare 15000 euro . multumesc .m .oprea
?
Cel mai recent răspuns: oprea17 , utilizator 20:35, 25 Mai 2010
u.b.i.k., aceleasi

:bow:

Ce ne-am face fara prietenii nostri, latinii :)

Numa' ca romanul, de ginta latina, e adevarat, se descurca. Mai ales daca e creditor. Gaseste probe si acolo unde nu-s. Sau nu vorbim aceeasi limba?

:yeah:



multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot deveni bun de plata pt creditele tatalui, chiar daca nu sunt succesor? katiakatia katiakatia Tatal meu care a decedat, avea 2 credite la banci. Cel de la BRD avea asigurare de viata, celalalt... nu stiu. Cei de la BRD au sunat sa duc un dosar la ... (vezi toată discuția)
Notificare cezar_iul cezar_iul in cazul in care cineva s-a sinucis si avea o datorie bancara cine se obliga sa o plateasca? persoana nu era casatorita, nu are giranti iar apartamentul in ... (vezi toată discuția)
Datorie lasata la banca mostenitorului Sionut01 Sionut01 Buna ziua! Am o problema, as dori va rog sa ma lamuriti. In urma cu 3 ani tatal prietenei mele mai avea o datorie la banca in valoare de ~5000lei, intre ... (vezi toată discuția)